Airiškas užeigos troškinys

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2010.6.18 15:26

700 gr jautienos, supjaustytos kubeliais
1 skardinė konservuotų smulkintų pomidorų
4 morkos
4 didelės bulvės
2 saliero stiebai
4 svogūnai
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis pipirų
1/4 puodelio šviežių smulkintų petražolių
1/4 puodelio šerio
2 lauro lapeliai
vandens

Mėsą iš visų pusių apkepinti svieste arba aliejuje. Daržoves supjaustyti gabalais, berti ant mėsos, pilti pomidorus, prieskonius ir vandens, kad viską apsemtų. Užvirti ir troškinti valandą.

Patiekti su airiška duona. Galima ir sviesto užtepti :)

Skanaus!

Airiškas užeigos troškinys

Komentarai (5)

  1. Anonymous says:

    Man paskutiniu metu labai patinka troškiniai tokio tipo, tik dar pilu tamsaus alaus. O dedu ka randu – dazniausiai mesyte, pomidorus, morkas, bulves ir pupeles.

    • indre says:

      Aš taip pat paskutiniu metu įnikau į troškinius. Praktiškai dėl to, kad nereiktų dukrytei atskirai maisto gaminti, o galėtumėm valgyti visi kartu tą patį :)

  2. Monika says:

    Troškinio puodas kaip tik jau kunkuliuoja. :) Manau, kad bus labai skanu. Gaminu nedaug, bet stengiuosi, kad būtų gurmaniška. :) Ir ne vienas Indrės pateiktas receptukas kaip tik tam kuo puikiausiai pasitarnauja. Esu dėkinga už galimybę atrasti naujus skonius, nes taipogi mėgstu egzotišką virtuvę. :)

  3. indre says:

    Džiaugiuosi, kad lankaisi, Monika!
    Kaip pavyko troškinys?

  4. Monika says:

    Sveika. Pavyko kaip ir tikėjaus – puikiai. Iš pradžių atrodė, kad gal druskos kiek trūksta, skonio. Bet kai ilgiau pasitroškino, tai troškinys skonių prisisodrino ir buvo pats tas. Didžiausias blogumas buvo tik tas, kad su tuščiu pilvu teko nekantriai laukti rezultatų, o kvapai tai žudė. :D

Parašykite komentarą