Karšti ledai

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2008.6.20 22:23

Dar vienas skanus ir nesudėtingas kiniškas deserto receptas.

Vienai porcijai reikės ledų su pagaliuku (juos gerai atšaldyti kameroje), kiaušinio, šaukšto miltų, trupučio kepimo miltelių.

Išplakti kiaušinį, miltus ir kepimo miltelius (žiūrėti, kad tešla nesigautų per skysta, nes bėgs). Plakiniu aptepti ledus ir vėl dėti juos į kamerą kad sušaltų. Tai galima pakartoti kelis kartus, kol ledai bus visiškai pasidengę plakiniu. Įkaitinti keptuvėje aliejų (jo reikia nemažai; idealiausia, kad ledai visiškai į jį panirtų), dar kartą apvolioti ledus plakinyje ir dėti į keptuvę. Kepti, kol tešla išsipūs ir iš karto patiekti.

Skaaaaaanaus :)

Karšti ledai

Komentarai (1)

  1. Anonymous says:

    Neee, tokiems dalykams, kur yra ledų, man kantrybės neužtektų. Tiesiog ledus pirmiausiai suvalgyčiau :)

Parašykite komentarą