Kiauliena traškiuose džiūvėsėliuose

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2008.5.26 22:17

Tai klasikinis japoniškas patiekalas – Tonkatsu. Išorė turi būti traški, o kiauliena viduje – sultinga.

Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadams ir lengvai pamušti, pabarstyti druska ir pipirais. Pavolioti miltuose, tada plaktame kiaušinyje ir galiausiai – džiūvėsėliuose. Kepti karštame aliejuje abi puses po 2-3 minutes. Nusausinti. Supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir dėti į lėkštę. Patiekti su tarkuotu šviežiu kopūstu ir padažu pagal skonį (garstyčiomis, sojos padažu ar pan.).

Kiauliena traškiuose džiūvėsėliuose

pagal Harumi Kurihara


Nėra komentarų

Parašykite komentarą