Kiniška vištiena su kariu

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2009.1.19 18:25

Sausoje keptuvėje 2 min pakepinti 3 šaukšus kario miltelių ir vieną riekelėmis pjaustytą svogūną. Kepant gerai išmaišyti, kad svogūnai pasidengtų kariu. Sudėti 350 gr kubeliais pjaustytos vištienos ir taip pat kepti maišant, kad gerai pasidengtų kariu. Įpilti 150 ml vištienos sultinio, šaukštelį druskos, užvirti ir uždengus virti 5 min. 2 šaukštelius miltų sumaišyti su šaušktu vandens ir supilti į vištieną, virti maišant kol padažas sutirštės.

Kiniška vištiena su kariu

Komentarai (3)

  1. Anonymous says:

    rūtuliukas

    o per penkias minutes išverda tie vištos gabaliukai?

    • indre says:

      Re: rūtuliukas

      Na, pradžioj juk kažkiek apkepa, kol ten maišai juos su kariu ir svogūnais. Kaip ir svogūnus su kariu bemaišant reikia porą minučių kept, taip ir tuos gabaliukus panašiai kepiau. O paskui jau išverda. Vis tiek viskas juk ant pakankamai stiprios ugnies visad daroma.

      • Anonymous says:

        Re: rūtuliukas

        žinosim :) o tai turiu neprivirto/neprikepto maisto fobiją. tai nuolat perverdu arba perkepu..

Parašykite komentarą