Ožkienos sriuba

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2011.4.2 22:44

Reikės:

mėsos sultinio, likusio nuo ožkienos kepsnio (aš kartu dar viriau ir kitką, kas “neįsipaišė” į jokį kitą patiekalą – kaklą, šiek tiek stuburo kauliukų; verdame valandą, su dviem šaukštais druskos, paskui sultinį perkošiam)

1 puodelio rudųjų ryžių

2-3 kiaušinių

0,5 citrinos sulčių

http://www.fitness-shop.lt/produktai/drivelan-ultra/
gauti malonumą nuo sekso!
http://www.fitness-shop.lt/produktai/drivelan-ultra/
Kankusta Duo
Poznejte novou metodu...
https://kankusta-duo.com/cz/

 

Taigi, išsiverdame sultinį, perkošiame į švarų puodą ir vėl statome ant ugnies. Sultinio turi būti apie 6 puodeliai, jei neužtenka – įpilame vandens. Jei turim kauliukų (kaip minėjau – atliekamų, skirtų būtent sriubai), sudedame juos. Kai sultinys vėl užverda, supilame ryžius ir verdame, kol jie išvirs. Dubenėlyje išplakame kiaušinius ir po truputį maišydami supilame citrinos sultis (čia reiktų apsispręsti dėl sulčių kiekio… Originaliame recepte buvo parašyta 2 citrinų sultys, bet tiek tikrai per daug rūgštu, man užtektų 0,5 citrinos…). Kai ryžiai išverda, nukeliame nuo ugnies. Samteliu pasemiame šiek tiek skystimo ir maišydami įpilame į kiaušinio plakinį. O tada visą tą plakinį, vėlgi maišant, pilame atgal į sriubą. Gerai išmaišome ir iš karto patiekiame. Skanaus :)

Ožkienos sriuba

Komentarai (1)

  1. Zita Grigienė says:

    Gal kiek rūgštoka pasirodė, bet kai pradedi srėbti, tai ir patinka. Originali sriubytė…

Parašykite komentarą