Įkurtuvės ir ryžių kukuliai su mango padažu

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2010.9.21 15:05

Ką gi ką gi… Štai ir persikėliau į naują, erdvią, dar šviežumu kvepiančią virtuvę. Gaila, žinoma, kad tik virtualiai – visai smagu būtų ir iš tikrųjų atsišviežinti ;) Tikiuosi, kad čia patiks ne tik man, bet ir jums – mano visad laukiamiems svečiams! O įkurtuvių proga kviečiu pasivaišinti šiuo be galo egzotiško skonio desertu!

Kukuliams reikės:

55 gr ryžių miltų (su gliutenu)

0,5 šaukšto cukraus pudros

1/3 puodelio vandens

Padažui:

vieno prinokusio mango

3-4 šaukštai cukraus pudros

200 ml sojos pieno

100 ml kokoso pieno

Iš visų produktų užmaišyti kukulių tešlą (turi gautis švelni ir elastinga), suformuoti rutuliukus ir mesti į verdantį vandenį. Kai iškyla, išgreibti, perpieli šaltu vandeniu ir nusausinti.

Padažui visus produktus išplakti maišytuvu arba sugrūsti grūstuve ir gerai išmaišyti.

Patiekti galima su raudonosiomis saldžiomis adzuki pupelėmis.

Skanaus!

Ryžių kukuliai su mango padažu

Komentarai (3)

  1. Linas says:

    Sveikinu su įkurtuvėmis!

  2. Renata says:

    Laba diena. Norėčiau paklausti – kur Vilniuje galima įsigyti ryžiu miltus?

    • Indrė says:

      Sveiki :) Kaip ir daugumą produktų japoniškiems ir kiniškiems patiekalams, ryžių miltų radau toje parduotuvėlėje Basanavičiaus g. Skonio studija, berods…
      P.S. Apgailestauju, kad taip ilgai neatsakiau į klausimą… Neturėjau galimybės.

Parašykite komentarą