Sveikuolių duonelė su avižom ir linais

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2009.3.31 13:28

1 kg kepaliukui:
1 1/4 puodelio šilto vandens
2 šaukštai alyvų aliejaus
3 šaukštai medaus
3 puodeliai kvietinių miltų
1 puodelis avižinių dribsnių
1 šaukštelis druskos
2 1/4 šaukštelio sausų mielių
2 šaukštai linų sėklų

www.recipezaar.com


Komentarai (2)

  1. lora says:

    o kiek laipsniu kepti? kiek laiko?

    • Indrė says:

      Sveiki,
      Paprasčiausiai tai duonkepėje… Na, o jei neturite, tai bandykite orkaitėje 200 laipsnių tempertūroje kokį pusvalandį, o paskui jau tikrinkite su mediniu pagaliuku, ar iškepė. Negaliu pasakyti tiksliai, nes visad kepu duonkepėje…

Parašykite komentarą