Traškūs kiaulienos ryšuliukai

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2008.6.24 15:28

4 džiovintus kiniškus grybus pusvalandį pamirkyti šiltame vandenyje, išimti kotukus ir smulkiai supjaustyti kepurėles. Kepti keptuvėje su 50 gr. smulkintų krevečių, 250 gr. kiaulienos faršo ir šaukštu sojos padažo.
Ryžių lakštus (spring roll wrappers) pusę minutės pamirkyti vandenyje ir supjaustyti juostelėmis (kadangi maniškiai buvo apvalūs – tiesiog supjausčiau į 4 lygias dalis, “skareles”). Dėti po šaukštą iškepto faršo ir suvynioti.
“Ryšuliukus” apvolioti miltuose ir kepti aliejuje kol pasidarys traškūs ir gražiai paruduos.
Prieš patiekiant gerai nusausinti riebalus. Labai tinka su kokiu aštresniu padažu.

Traškūs kiaulienos ryšuliukai

Komentarai (1)

  1. popas says:

    Tie ryžių lakštai man visai patiko. Esu daręs su vuštiena, kaštainiais ir dar ten kažkuom.

Parašykite komentarą