Žuvis su saldžiarūgščiu padažu

Parašė:Indrė | Paskelbta: 2010.4.1 22:38

Na ką… Drąsiai galiu pasakyti, kad kol kas tai pats skaniausias iki šiol mano išbandytas saldžiarūgštis padažas :) Visiems rekomenduoju pabandyti :)

Jam reikės sumaišyti ir kaitinti iki sutirštės:
3 smulkintus svogūno laiškus
susmulkintą griežinėlį imbiero
2 šaukštus kukurūzų miltų
2 šaukštus sojos padažo
šaukštelį druskos
2/3 puodelio cukraus
5 šaukštus vyno acto
šaukštą sauso šerio
puodelį verdančio vandens

Na, o traškiai žuviai paruošti – sumaišyti 3/4 puodelio kukurūzų miltų su reikiamu kiekiu vandens, apvolioti ir kepti – pirmiausia ant karščiausios ugnies kad apskrustų, o paskui ant švelnesnės kad iškeptų :)

Skanaus!!!


Nėra komentarų

Parašykite komentarą